B r u n o 
2001 - 2015

Bruno on juhannuslapsi, yli 14-vuotias sekarotuinen ”saksanseisoja”. Brunossa on hieman setteriä, mutta hän muistuttaa erehdyttävästi saksanseisojaa.
Bruno saapui kotiimme vuonna 2005, hain 4-vuotiaan pojan Rovaniemeltä. Bruno sopeutui muutoin hyvin, mutta eroahdistus oli kova. Tätä seikkaa minulle ei kerrottu herrasta hakiessani. Teimme kovasti töitä useamman vuoden, jotta eroahdistus helpottaisi. Nykyään elämä on leppoisaa ja lupsakka, vanha herra tulee toimeen yksinkin. Kotona paras paikka on siellä missä perhekin, yksin jäädessään hän myttää eteisen maton alleen ja odottelee siinä.

Bruno tulee paremminkin kuin hyvin toimeen kaikenlaisissa tilanteissa. Mitkään tilanteet eivät vanhaa herraa pelota, tämän vuoksi Brunon kanssa voi käydä mitä erilaisimmissa tapahtumissa. Bruno rakastaa ihmisiä ja etsii potentiaalisia rapsuttajia koko ajan. Lenkillä tervehditään vastaantulijoita ja kotona vieraat saavat väsymiseen asti ukkelia rapsuttaa. Kaverikoira-toiminta on tervetullutta sosiaalista toimintaa meille ja tulemme käymään vierailuilla niin kauan kuin Bruno asiasta innostuu. Nimittäin, kun työvaatteen eli kaverikoirahuivin ottaa esille ei herrasen hössäämisestä tule loppua; jalka vipattaa ja häntä heiluu eikä mamma kerkeä tarpeeksi nopeasti saada itseään autoon!

Brunon kanssa vierailulla kävi Riikka.

 

Best viewed with Internet Explorer 5.0+, Mozilla Firefox, Resolution 1024 x 768