J i m o

Jimo on nuori koiramiehen alku, jolla virtaa vielä riittää. Jimo viettää syntymäpäiviään 4.3 ja ikää hänellä on tällä hetkellä 2 vuotta. Jimo on rodultaan kultainennoutaja ja hän on luonteeltaan hyvin tyypillinen kultainennoutajauros; kiltti, vilkas, ystävällinen, energinen ja innokas, mutta osaa myös rauhoittua tarvittaessa.

Jimo rakastaa ylikaiken huomion saamista eikä tyylillä ole väliä vaan kaikenlainen huomio kelpaa. Jimo jaksaisi olla hoidettavana ihan niin kauan kuin vain joku jaksaa häntä hoitaa. Parasta hänen mielestä on kuitenkin rapsutukset, silittelyt, kainalossa pötköttely ja sylissä köllöttely. Jimo elää kahden hieman pienempi kokoisen narttukoiran kanssa ja hän kuvittelee olevansa yhtä pieni kuin hekin ovat. Jimon mielestä hän voi ihan yhtä hyvin tulla syliin vaikka painaakin hieman vajaat 35 kg.

Jimo tykkää uimisesta todella paljon. Hän ei edes tarvitse leluja, vaan hän voi lorkkia tunteja yksin vedessä esimerkiksi kiviä kaivellen tai kaloja tutkien. Lenkkeillessä Jimon pitää päästä joka ikiseen lätäkköön tepsuttelemaan ja maailman parasta on, jos vettä on niin paljon että sinne voi mennä makoilemaan. Talvella vesileikit korvataan lumileikeillä. Jimo harrastaa aktiivisesti koiranäyttelyitä.

Jimo tulee toimeen kaikenlaisten ihmisten (kunhan vain rapstutuksia tulee) ja koirien kanssa sukupuolesta riippumatta. Hän osaa olla isohkosta koostaan ja voimistaan huolimatta tosi rauhallisesti ja varovaisesti lasten kanssa tekemisissä. Jimo osaa ottaa huomioon kaikenlaiset ihmiset hänen omassa käytöksessään ja osaa mukautua tilanteeseen sopivaksi.

Vierailulla Jimo käy omistajansa Jennin kanssa.


21.7.2016

 

 

* Anni
* Assi
* Dana
* Elli
* Ellu
* Ellu corgi
* Hilma corgi
* Hilma griffon
* Hilma heeleri
* Ilona
* Jehu
* Jimo
* Kiisu
* Kolli
* Lilli-Noora
* Luva
* Lysti
* Miina
* Mini
* Minttu
* Mona
* Moona
* Nala
* Nuusku
* Ossi
* Piika
* Piiku
* Raksa
* Rasmus
* Rocca
* Rono
* Ruska
* Sanni
* Sylvi
* Söpö
* Tara
* Tarmo
* Torsti
* Tupuna
* Tutu
* Tuutikki
* Tyyne
* Utta
* Viima
     
     
** Eläkeläiset
** Muistoissamme
 

Best viewed with Internet Explorer 5.0+, Mozilla Firefox, Resolution 1024 x 768