T y y n e

Tyyne on juuri 2 vuotta täyttänyt novascotiannoutajanarttu. Tyynen kettumaisen ulkonäön lisäksi hänen luonteensa on aika viekas, viekoitteleva ja ystävällinen, mutta myös hyvin ylevä ja omanarvonsa tunteva. Tyyne tekee asioita vain, jos hän hyötyy siitä jotenkin kehuin, herkuin tai huomiota saamalla.

Tyyne on nimensä mukaisesti hyvin tyyni tilanteessa kuin tilanteessa. Nuoresta iästä huolimatta häntä voisi luulla vanhemmaksi koiraksi, kun hänen arvolleen ei sovi riehkasta ympäriinsä. Tyyne elää useiden koirien kanssa ja hän erottuu rauhallisuudellaan heidän joukosta edukseen. Lenkillä irti juostessa ei kyllä hänen rauhallisuudestaan ole tietoakaan. Tyyne yleensä käyttäytyy kuin hän olisi korkea-arvoinen kuninkaallinen koira.

Tyyne harrastaa aktiivisesti koiranäyttelyitä. Tyynen mielestä hänen elämäntarkoituksensa on vain näyttää kauniilta, eikä hänen kauneutensa saa kärsiä missään tilanteessa. Hän osaa esimerkiksi uida todella hyvällä tekniikalla, mutta ei mene itsenäisesti veteen varpaiden kastelemista pidemmälle, ettei vain hänen kaunis turkkinsa kastu. Tyyne on hieman nirppanokka asiassa kuin asiassa eikä häntä saa suututtaa, koska silloin yhteistyö loppuu täysin ja lepyttämiseen menee hetki aikaa, herkkuja ja huomiota.

Tyyne tulee toimeen hyvin toimeen kaikenlaisten koirien kanssa ja vaikka hänen mielestään toinen koira ei sovi hänen arvolleen sopivaksi kaveriksi, hän on kuin toista koiraa ei olisi ollenkaan olemassa. Tyyne pitää ihmisistä, kun hän saa heiltä huomiota, rapsutuksia ja kehuja.

Vierailulla Tyyne käy omistajansa Jennin kanssa.


21.7.2016


21.7.2016

 

 

* Anni
* Assi
* Dana
* Elli
* Ellu
* Ellu corgi
* Hilma corgi
* Hilma griffon
* Hilma heeleri
* Ilona
* Jehu
* Jimo
* Kiisu
* Kolli
* Lilli-Noora
* Luva
* Lysti
* Miina
* Mini
* Minttu
* Mona
* Moona
* Nala
* Nuusku
* Ossi
* Piika
* Piiku
* Raksa
* Rasmus
* Rocca
* Rono
* Ruska
* Sanni
* Sylvi
* Söpö
* Tara
* Tarmo
* Torsti
* Tupuna
* Tutu
* Tuutikki
* Tyyne
* Utta
* Viima
     
     
** Eläkeläiset
** Muistoissamme
 

Best viewed with Internet Explorer 5.0+, Mozilla Firefox, Resolution 1024 x 768