V i c k y

Huskymuori Vicky tuli meille tammikuussa 2011 Oulun Eläinkodista. Se oli löytynyt “toiminta-alueelta” (tarkemmin ei kerrottu) eikä sitä ei tultu noutamaan. Sääntöjenmukaisen säilytysajan umpeuduttua Vicky sai meiltä uuden kodin. Jo eläinkodilla se “teki itseään tykö” ja käyttäytyi muutenkin kuin minua kaverikseen pyytäen.

Kaikkien kaveri; lasten, aikuisten, tuttujen, vieraiden, jopa kissankin. Eikä hätkähdä mistään; paukahdukset, kiljahdukset, huitovat lapset, uudet paikat, valjaat, autoilu kaikkeen suhtaudutaan tyynesti.

Alkuun harrasteltiin talvisia hiihtolenkkejä ja rekeilyä. Nyt nuoremmat hoitavat vauhtilajit ja Vicky keskittyy isäntäväen viihdyttämiseen, kävelylenkkeihin, koirapuistoiluun ja kotitarhan järjestyksenpitoon “vanhan emännän” auktoriteetilla. Vaikka perusluonne on melkeinpä laiska, intoutuu Vicky usein hirmuisiin leikkipaineihin poikansa Viiman kanssa. Muutenkin sillä on leikkisä puolensa tallella, se vain tulee esiin kovin sattumanvaraisesti; toisinaan koirakaverit eivät näytä kiinnostavan ollenkaan, toisinaan mennään “häntä suorana” porukassa. Minkäänlaisen koiran kanssa ei ikinä ole tullut vähäisintäkään kärhämää.

Tarkka ikä ja rotu ovat arvoituksia, mutta eläinlääkärin ja huskyharrastajien/ -ammattilaisten arvioiden perusteella päätin sen syntymäpäiväksi 15.5.2005 ja roduksi siperianhusky.

Vierailulla Vicky käy omistajansa Mikon kanssa.


13.7.2015


14.3.2015


20.9.2014

* Alma
* Assi
* Bettiina
* Dana
* Ellu
* Ellu corgi
* Halo
* Hilma corgi
* Hilma griffon
* Hilma heeleri
* Ilona
* Jehu
* Jimo
* Justus
* Katti
* Kiisu
* Kolli
* Lilli
* Lilli-Noora
* Luva
* Lysti
* Miina
* Mini
* Minni
* Minttu
* Mona
* Moona
* Nala
* Nio
* Nuusku
* Nöpö
* Ossi
* Piika
* Raksa
* Rasmus
* Rocca
* Rono
* Ruska
* Sanni
* Sylvi
* Söpö
* Tara
* Tarmo
* Torsti
* Tupuna
* Tutu
* Tuutikki
* Tyyne
* Utta
* Vicky
* Viima
* Woody
     
     
** Eläkeläiset
** Muistoissamme
 

Best viewed with Internet Explorer 5.0+, Mozilla Firefox, Resolution 1024 x 768